Kjøpsbetingelser

11-2020

Generelt:
Arctic Glasstudio ønsker å gi alle sine kunder den beste servicen. For å sikre våre kunder tilfredshet har vi utarbeidet disse kjøpsvilkårene.
Når du kjøper en vare hos oss godtar du samtidig våre kjøpsbetingelser.

Avtalen:
Avtalen er bindende for kunden og Arctic Glasstudio (selger) ved kjøp/salg av varer og tjenester på Arctic Glasstudios nettbutikk, så lenge ikke annet er skriftlig avtalt partene imellom.
Avtalen gjelder fra kundens bestilling er mottatt.

Kundens forpliktelse:
Vedkommende person eller foretak registrert som kunde hos selger er alltid ansvarlig for betaling av varer og tjenester levert av selger eller av selger sine samarbeidspartnere. Ansvaret gjelder også andres benyttelse av kundens tilgang, også uvedkommendes bruk såfremt det ikke påvises at uaktsomhet av selger har ført til misbruket.
Alle kjøp forutsettes utført av personer over 18 år eller etter samtykke fra verge.

Opplysninger om selger:
Arctic Glasstudio er en avdeling av Berlevåg Camping & Appartement AS
Org. nr.: 968 804 081
Postadresse: Pb. 88, 9981 Berlevåg
Telefon: +47 78 98 11 55
E-post: post@arcticglasstudio.no

Behandling av personopplysninger / personvern:
Ved handel i vår nettbutikk behøver vi ditt samtykke til å behandle dine personopplysninger.
Når du aksepterer våre kjøpsvilkår ved bestilling, gir du samtidig ditt samtykke til at vi kan behandle dine personopplysninger, samt trygd å oppbevare disse iht. norsk lov.
Vi utleverer ikke dine personopplysninger til tredjepart, med mindre det er påkrevd ved lov.

Våre priser:
Alle priser som er oppgitt i nettbutikken er inklusive merverdiavgift, dersom ikke annet er angitt.
Ved kjøp i nettbutikken vises den totale kostnaden, inklusive avgift og frakt, før bestillingen blir utført.

Forbehold om feil:
Selger tar forbehold mot skrivefeil, tekniske feil, prisendringer og utsolgte varer. Innholdet på nettsiden kan endres av selger uten forvarsel.

Bestilling og ordrebekreftelse:
Når vi har mottatt din bestilling, bekreftes denne ved at du mottar en ordrebekreftelse per mail. Vi oppfordrer våre kunder til å kontrollere at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen.

Betaling med faktura:
Kort tid etter at vi har mottatt din bestilling sender vi vår faktura til deg per mail. Det er viktig at du betaler fakturaen i din nettbank omgående.
HUSK på at vi ikke utleverer dine bestilte varer før betalingen er mottatt. 

Levering:
Etter vi har mottatt din betaling tilstreber vi oss til å levere bestilte varer så fort som mulig. Normalt sendes varene innen 2 virkedager etter mottatt betaling, eller etter nærmere avtale. Kunden vil få beskjed når varene er utsendt.
Husk på at Postens transporttid vil alltid komme i tillegg.

Transport:
All transport av varer bestilt i vår nettbutikk skjer med Posten, dersom annet ikke er avtalt. Det betyr at varene sendes per postpakke/brev og leveres ut på ditt lokale postkontor.

Transportskade:
Alle pakker som sendes fra oss som selger er forsikret mot skade under transport. Selger tar ansvaret for evt. skader eller tap, slik at kunden ikke vil lide noe tap. Forutsetningen er – ved synlig skadet emballasje – at skademelding fylles ut hos Posten med en gang under mottak av pakken.
Skaden skal også snarest meldes til selger, helst på ankomstdagen og per e-post. Dette gjelder også skader som oppdages etter utlevering av pakken. Vennligst beskriv skaden nøyaktig, evt. legg ved bilde(r) av ødelagte varer og skadet emballasje.

Feil adresse / uavhentede varer:
Det er kundens ansvar ved bestilling å sørge for at adressen som blir oppgitt som leveringsadresse er korrekt.
For uavhentede, ikke utløste pakker/brev som sendes i retur til selger blir kunden belastet for (evt. frakt), returfrakt, samt et omkostningsgebyr på NOK 500.- eks. MVA.

Reklamasjon:
Ta kontakt med selger per e-post innen 2 uker fra du har mottatt pakken dersom du ikke er fornøyd med varen.

Angrerett:
Ved kjøp i vår nettbutikk kan kunden angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Angrerett innebærer at kunden uten grunn kan returnere varen til selger, selv om det ikke er noen mangel ved den.
Les angrerettloven her
Kunden må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager fra varen er mottatt. Melding fra kunden til selger om bruk av angreretten bør av bevishensyn være skriftlig ved bruk av angrerettsskjema, e-post eller brev.
Last ned angreskjema her 
Kunden skal uten unødig opphold sende varen tilbake til selger med Posten. Returporto bekostes av kunden. Retur må ikke sendes i postoppkrav. Ved sending fra kunde til selger er kunden ansvarlig dersom varen skades eller forsvinner under transport.
Angreretten gjelder ikke for næringskjøp og for varer som er produsert etter kundens særskilte ønsker.

Force majeur:
Er selger forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den, så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er selger fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller å kreditere den til den mangelfulle varens tilhørende kjøpesum.

Endring i vilkårene:
Selger forbeholder seg retten til å endre vilkårene, herunder som følge av endringer i lovgivningen.

ARCTIC GLASSTUDIO

Postboks 88
9981 Berlevåg
Tel.: (+47) 78 98 11 55
post@arcticglasstudio.no Arctic glasstudios facebookside